Menu
Menu

Muu toiminta

Varainhankinta

Jyväskylän kansainvälinen koiranäyttely

Keski-Suomen Beagle on yhtenä näyttelyn järjestäjänä. Näyttelystä saatavat tulot muodostavat valtaosan Keski-Suomen Beaglen toiminnan tuloista ja mahdollistavat siten yhdistyksen toiminnan. Näyttelytalkoiden lisäksi muuta varainhankintaa ei tällä hetkellä tarvitse tehdä. Näyttelytalkoisiin tarvitaan kuitenkin vuosittain merkittävää panosta jäseniltä, jokaisen panos on tärkeä, jotta yksittäisen henkilön kuorma ei kasva talkoiden osalta liian suureksi. Näyttelytoimikunnassa Keski-Suomen Beaglea edustaa Piia Kuusisto.

Näyttelyharjoitukset

Näyttelyharjoituksia pyritään järjestämään touko-elokuussa. Harjoituksissa totutellaan erilaisiin näyttelykehässä tapahtuviin asioihin kuten kehässä liikkumiseen, koiran tutkimiseen pöydällä ja hampaiden katsomiseen. Näyttelyharjoituksista ilmoitetaan Keski-Suomen Beaglen facebook sivulla sekä nettisivun ajankohtaista palstalla. Näyttelyharjoitukset on mukava rento tapahtuma, jossa pääsee myös juttelemaan harjoitusten lomassa beaglen kanssa elämisen iloista ja haasteista.

Koirametsätapaamiset

Yhteiset koirametsätapaamiset Lievestuoreella sijaitsevassa Rallatus koirametsässä starttaavat käyntiin keväällä 2023. Tapaamisista ilmoitetaan Keski-Suomen Beaglen facebook sivulla sekä nettisivulla.

Koirametsä on kahden hehtaarin kokoinen tiiviisti aidattu metsäalue, jossa koiria pidetään vapaana. Koirametsä varataan omaan käyttöön, joten alueella ei ole samaan aikaan muita koiria. Rallatuksesta voi lukea lisää Rallatuksen omalta nettisivulta: http://rallatus.fi/

Koirametsätapaamiseen ovat tervetulleita kaikki koirat, jotka tulevat ilman ongelmia toimeen toisten koirien (sekä urosten että narttujen) kanssa vapaana ollessaan.

Back to top