Menu
Menu

Beagle ER 2022

BEAGLEN PÄÄNÄYTTELY 2.7.2022
Kiitos kaikille erikoisnäyttelyyn osallistuneille. Helteisestä säästä selvittiin ja upeat koirat jaksoivat hyvin kehässä ja sen ulkopuolella. Suuri kiitos myös koko talkooporukalle!

Näyttelyn kuvia ilman suurempaa käsittelyä tai karsintaa löytyy täältä. Kuvaajan (Pauliina Uusi-Penttilä) puolesta oman koiran kuvia saa vapaasti ladata ja käyttää haluamallaan tavalla. Linkistä saatavat kuvat ovat pienennettyjä, alkuperäisiä kuvia voi tarvittaessa pyytää s-postitse pauliinaup(at)gmail.com

HUOM! Näyttelypäivälle on luvattu hellettä. Huomioithan, että koirien jättäminen autoon ei ole helteellä mahdollista. Näyttelyalueella on runsaasti puiden varjoa, joten esim. häkin sijoittaminen varjoisaan paikkaan on mahdollista.

Aikataulu ja luokkajako, aikataulukirje ja ajo-ohje julkaistu.

Paikkana Keski-Suomen Kennelpiirin toimintakeskus Laukaassa, Rokkakankaantie 9, Laukaa.

Myös pikkupennut (5 kk – 7 kk) ja pennut (7 kk – 9 kk) sekä jälkeläisluokka.

Ilmottautumismaksu 37 €, saman omistajan 2. jne koira 32 €, pennut ja veteraanit 25 €. Käyttöluokkaan osallistuvat koirat ja yli 10-vuotiaat veteraanit osallistuvat näyttelyyn ilmaiseksi.

Maksu suoritetaan Keski-Suomen Beagle RY:n tilille FI38 4108 0010 3772 43. Viestiin: Beagle ER 2022 sekä koiran nimi ja rekisterinumero.

Ilmottautumiset 13.6 mennessä sähköisesti osoitteessa www.showlink.fi -> ilmoittaudu näyttelyyn tai  Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella  postitse osoitteeseen Beaglen erikoisnäyttely 2022, Ilmattarentie 9, 40640 Jyväskylä. Ilmoittautumislomakkeen voi toimittaa asianmukaisesti täytettynä myös sähköpostitse osoitteeseen info@keski-suomenbeagle.com.  Huom! Käyttöluokan koirien ilmoittautuminen vain postitse.

Näyttelyä koskevat tiedustelut iltaisin klo 18-20 Piia Kuusisto, puh. 040 8693 892.

Palkintotuomarina: Jari Fors

Back to top